Over ons

Wij verzorgen diverse catering oplossingen, van broodjes tot buffetten en van bedrijfsfeest tot evenement. De sluis catering heeft voor iedere vraag een passende en smaakvolle oplossing.
Wij streven als cateraar naar de beste smaak, kwaliteit en prijsverhouding. Daarom selecteren wij onze leveranciers op versheid en kwaliteit en bereiden wij al onze producten op een ambachtelijke wijze in onze eigen keuken.

 

Missie, visie en kernwaarden

Missie
Wij willen al onze gasten een smakelijke herinnering geven.

Visie
Met onze kernwaarden klantgerichtheid, kwaliteit, flexibiliteit en passie voeren wij dagelijks onze missie uit. Kwaliteit is een van de belangrijkste kernwaarden en staat in onze gehele organisatie centraal. “Het moet net zo lekker smaken, als dat het eruit ziet”. Samen met onze medewerkers willen wij in het jaar 2020 behoren tot een van de toonaangevende allround cateraars in Brabant.

Kernwaarden

Klantgerichtheid
De wens van de gast staat bij De Sluis Catering centraal. Wij focussen ons continu op de behoefte van de gast. Maatwerk speelt hierin een belangrijke rol.

Kwaliteit
Kwaliteit staat bij De Sluis Catering hoog in het vaandel. De gast verwacht dat wij een lekker product afleveren. Wij selecteren onze leveranciers en producten op versheid en kwaliteit. Verder werken wij met de beste materialen die op gastronomie gebied verkrijgbaar zijn.

Ambachtelijkheid
Volgens authentieke recepten bereiden wij op een ambachtelijke wij onze gerechten.

Flexibiliteit
Door onze diverse onderdelen en specialiteiten zijn wij instaat om aan iedere catering vraag invulling te geven. Daarnaast passen wij ons snel aan en springen wij in op de wensen van de gast.

Passie
Zonder Passie, geen missie. Wij hebben plezier in alles wat we doen en dit stralen wij ook uit naar onze gasten. Dagelijks voeren onze medewerkers met veel passie hun werk uit en dat proef je.

Voor reserveringen en informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contact formulier.

 

Onze medewerkers vormen het gezicht van ons bedrijf en zorgen er persoonlijk voor dat de gasten getrakteerd worden op een culinaire belevenis.